عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد

پدافند ارتش سوریه، تجاوز بامدادی اسرائیل را ناکام گذاشت

پدافند ارتش سوریه، تجاوز بامدادی اسرائیل را ناکام گذاشت منابع خبری بامداد یکشنبه گزارش دادند که سامانه پدافند هوایی ارتش سوریه موفق شد با تجاوز هوایی مجدد جنگنده‌های صهیونیستی به مناطقی از حومه درعا در جنوب سوریه مقابله کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری اسپوتنیک بامداد یکشنبه گزارش داد که پدافند هوایی سوریه در منطقه جنوبی این کشور در استان درعا با موشک‌های متجاوز اسرائیلی مقابله کردند.

 

به گفته رسانه روسی، پدافند هوایی ارتش این کشور به حمله هوایی اسرائیل به اهدافی در استان درعا در مناطق جنوبی سوریه پاسخ داد و آن را ناکام ساخت.

 

به گزارش اسپوتنیک، پدافند هوایی سوریه در پاسخ به حمله موشکی رژیم صهیونیستی که نقاطی را در حومه شمالی استان درعا هدف قرار داده بود، موفق شد که در اقدامی حرفه‌ای موشک‌ها را پیش از آنکه به هدف برسند، رهگیری و نابود کند.

 

خبرنگار اسپوتنیک در سوریه گزارش داد که در پی حمله موشکی صهیونیست‌ها که قصد هدف قرار دادن ایستگاه رادار بین شهر إزرع و شهرک نامر در حومه شمالی استان درعا را داشتند، سامانه پدافندی به مقابله با آنها برخاست که تعدادی از موشک‌های شلیک شده رژیم صهیونیستی قبل از اصابت به اهداف تعیین شده توسط پدافند هوایی سوریه رهگیری و ساقط شد.

 

به گفته این منبع تنها خسارات مادی به همراه داشته است.

 

صهیونیست‌ها تا کنون بارها مناطق مختلف سوریه از جمله مناطق مسکونی را هدف تجاوز نظامی قرار داده‌اند. دولت دمشق نیز تا به حال چندین مرتبه در نامه‌هایی به مقامات سازمان ملل، خواستار اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از تکرار تجاوزات نظامی صهیونیست‌ها به سوریه شده است.

 

با وجود تکرار تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه تا کنون سازمان ملل و شورای امنیت اقدامی جهت توقف این اقدامات تجاوزکارانه انجام نداده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار